Infinite Allot

Πώς να αυξήσω την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις στο eshop μου;

Έφτιαξες ένα eshop. Και τώρα πως θα φέρεις πωλήσεις; Πως θα αυξήσεις την επισκεψιμότητα σου;

Η αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων σε ένα eshop απαιτεί μια στρατηγική που συνδυάζει διάφορες πτυχές του marketing, της εμπειρίας του χρήστη, και της ανάπτυξης του καταστήματος. Παρακάτω σου παραθέτω μερικές συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν:

1. Καλός Σχεδιασμός Ιστοσελίδας (UI/UX):

Η ιστοσελίδα σου πρέπει να είναι ελκυστική, εύχρηστη και εύκολη στην πλοήγηση. Το UI (User Interface) και το UX (User Experience) παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυση και τη διατήρηση πελατών.

2. Βελτίωση SEO:

Βεβαιώσου ότι η ιστοσελίδα σου είναι βελτιστοποιημένη για μηχανές αναζήτησης (SEO – Search Engine Optimization). Χρησιμοποίησε σωστές λέξεις-κλειδιά, βελτίωσε την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, και δημιούργησε ποιοτικό περιεχόμενο που να είναι ενδιαφέρον για τους χρήστες.

3. Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα:

Δημιούργησε παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα και προώθησε τα προϊόντα σου μέσω διαφημίσεων. Οι πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram και το Pinterest είναι ιδανικές για τον τομέα του e-commerce.

4. Δημιουργία Περιεχομένου:

Δημοσίευσε συχνά περιεχόμενο που είναι ενδιαφέρον για το κοινό σου. Μπορεί να περιλαμβάνει οδηγούς αγορών, συμβουλές χρήσης προϊόντων, αναλύσεις τεχνολογικών τάσεων κλπ.

5. Προσφορές και Εκπτώσεις:

Δημιούργησε προσφορές και εκπτώσεις για τους πελάτες σου. Οι ειδικές προσφορές μπορούν να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αγοράσουν από το eshop σου.

6. Αναστροφή Καλαθιού:

Εφαρμόζεις μια στρατηγική αναστροφής καλαθιού; Δηλαδή να στέλνεις email στους πελάτες που άφησαν κάτι στο καλάθι αγορών αλλά δεν ολοκλήρωσαν την αγορά τους, προσφέροντας έκπτωση ή άλλο κίνητρο για να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

7. Κριτικές και Αξιολογήσεις:

Ενθάρρυνε τους πελάτες σου να αφήνουν κριτικές και αξιολογήσεις για τα προϊόντα σου ή να μοιραστούν την εμπειρία τους με άλλους.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για την αύξηση των πωλήσεων στο από το eshop σου , συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας και η ομάδα μας θα σε καλέσει για μία πρώτη γνωριμία.