Infinite Allot

Γιατί να απευθυνθείτε σε ένα Digital Agency;

Σήμερα, το 80% των καταναλωτών, βασίζεται στην online έρευνα, πριν πάρει την απόφαση να κάνει μια αγορά. Αυτό σημαίνει, πως από τη στιγμή που θα ξεκινήσει την έρευνά του, δέχετε επιρροές από αμέτρητες online πηγές που σχετίζονται με την αναζήτησή του. Πώς όμως αποφασίζει ποια επιχείρηση θα προτιμήσει;

Σύμφωνα με έρευνες, οι καταναλωτές προτιμούν επιχειρήσεις που μιλούν την ίδια γλώσσα με αυτούς, αντανακλούν τις αξίες τους, ακούν το πρόβλημά τους και τους προσφέρουν λύση σε αυτό. Δεν έλκονται από το προϊόν της επιχείρησης, αλλά από τα συναισθήματα που αποκτούν όταν αλληλεπιδρούν με αυτή.

Οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με σκοπό τη μείωση του κόστους, προτιμούν να προσλάβουν κάποιον υπάλληλο με γνώσεις marketing και να του αναθέσουν την ανάπτυξη της στρατηγικής τους. Για να δείτε πραγματικά αποτελέσματα, όμως, χρειάζεστε κάτι παραπάνω από αυτό. Χρειάζεστε μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων, που κατανοούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα εργαστούν για να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική που θα απογειώσει την επιχείρησή σας.

Χρειάζεστε δηλαδή ένα Digital Agency, μια ομάδα που θα εργαστεί για να αναπτύξει το δικό σας brand. Τι προσφέρει όμως ένα Digital Agency και πώς μπορεί να σας βοηθήσει; Στην Infinite Allot επειδή γνωρίζουμε και κατανοούμε τους προβληματισμούς σας, συγκεντρώσαμε όλες τις σημαντικές λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει ένα Digital Agency. Ας τις δούμε αναλυτικά:

Digital Strategy

Η Digital Strategy βοηθάει την επιχείρησή σας να κινείται ευέλικτα στην ψηφιακή αγορά. Είναι μια στρατηγική που αναπτύσσεται μετά από ανάλυση της αγοράς και επιλογή στόχων. Εντοπίζει το κοινό στο οποίο θα πρέπει να απευθυνθείτε, δημιουργεί το μήνυμα που θα μεταδώσετε μέσα από την επιχείρησή σας στην ψηφιακή αγορά, παρακολουθεί την απόδοσή του και λαμβάνει στοιχεία μέσα από την καταναλωτική συμπεριφορά του κοινού σας. Η Digital Strategy είναι από τα βασικότερα εργαλεία για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Development

Το Development αφορά την ανάπτυξη ενός συνόλου εργασιών που οδηγούν στην δημιουργία της ψηφιακής σας παρουσίας στην αγορά, όπως η δημιουργία website, εφαρμογές, e-shop και άλλα λειτουργικά. Το Development αναλαμβάνει τον σωστά δομημένο σχεδιασμό τους, ώστε να έχετε στα χέρια σας μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα, η οποία οδηγεί τους επισκέπτες να αλληλεπιδράσουν με την επιχείρησή σας. Η ψηφιακή παρουσία είναι το κύριο μέσο ανάδειξης του brand σας, εντός και εκτός Ελλάδος.

Creative

Το Creative είναι ο λόγος που ο καταναλωτής επιλέγει να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα τραβήξουμε την προσοχή του καταναλωτή, ώστε να μην προσπεράσει το μήνυμά μας όσο κάνει scroll. Αυτό επιτυγχάνεται με το να παράγουμε ένα ενδιαφέρον και ξεχωριστό content, που τραβάει την πρ.

Design

Πλέον ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν στο branding τους. Ένα όμορφο και σωστά δομημένο brand κεντρίζει την προσοχή και δημιουργεί μια ισχυρή παρουσία στην αγορά. Το Design σε όλες του τις πτυχές, βοηθάει στην ανάδειξη του brand σας, αναπτύσσοντας την ολοκληρωμένη εταιρική σας ταυτότητα και φροντίζοντας να παραμένει ομοιόμορφη σε όλες τις πλατφόρμες και εφαρμογές της. Κατά βάση το Design συνδυάζει το όραμα, τις αξίες και την αισθητική σας και τις μεταφράζει οπτικά, δημιουργώντας την εικόνα του brand σας, η οποία είναι η σφραγίδα της επιχείρησής σας.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να απευθυνθώ σε ένα Digital Agency;

Η απάντηση είναι μια: Τώρα!

Το κόστος εισαγωγής των επιχειρήσεων στην ψηφιακή αγορά έχει μειωθεί αισθητά πλέον, επομένως όλο και περισσότερες επιχειρήσεις κάνουν την ψηφιακή αλλαγή τους.

Αν έχετε ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία, αλλά δυσκολεύεστε να αναπτύξετε τις πωλήσεις, τότε είναι η ώρα να απευθυνθείτε σε ένα Digital Agency για να σας βοηθήσει να το εκτοξεύσετε. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις digital επιλογές που μπορείτε να έχετε, αλλά δεν μπορείτε να στηρίξετε τη δική σας ομάδα, τότε απευθυνθείτε σε ένα Digital Agency.

Γιατί να επιλέξω την Infinite Allot;

Στην Infinite Allot πιστεύουμε πως η δημιουργηκότητα μπορεί να αλλάξει ριζικά κάθε brand και να το εκτοξεύσει. Κάθε νέο project είναι για εμάς η ευκαιρία να ξεπεράσουμε τα όριά μας και να επαναπροσδιορίσουμε τις δυνατότητές μας.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που διαθέτουν πάθος και αγάπη για τη δουλειά τους και καλύπτουμε όλους τους τομείς της Digital Παρουσίας των επιχειρήσεων.